spis druhou ne, nebo si zajel nekdy lepsi jak zlatka ? nevim otom.. pod 12.46 ?TDIPOWER píše:Krásný, chlapci! Drápka nechte spát a nehádejte se kvůli němu. Každý přece ví, že je to břídil!
A hlavně neporovnávejte neporovnatelný auta!Indi má nejrychlejší podélňák, já zase předokolu (škoda té fabie a trysek CatDavida) a to nám musí stačit! Na víc to prostě nemá, takže tak.....

JasteR píše:spis druhou ne, nebo si zajel nekdy lepsi jak zlatka ? nevim otom.. pod 12.46 ?TDIPOWER píše:Krásný, chlapci! Drápka nechte spát a nehádejte se kvůli němu. Každý přece ví, že je to břídil!
A hlavně neporovnávejte neporovnatelný auta!Indi má nejrychlejší podélňák, já zase předokolu (škoda té fabie a trysek CatDavida) a to nám musí stačit! Na víc to prostě nemá, takže tak.....

pánové to se zase přetahujete kdo má většího "kačera"? že vás to pořád bavíHoblik píše:JasteR píše:spis druhou ne, nebo si zajel nekdy lepsi jak zlatka ? nevim otom.. pod 12.46 ?TDIPOWER píše:Krásný, chlapci! Drápka nechte spát a nehádejte se kvůli němu. Každý přece ví, že je to břídil!
oni mysleli auto, ne vykuchany kus zeleza na balonovych kolech

on má neustálou propagaci DP ve smlouvě
  on má neustálou propagaci DP ve smlouvě   ]:->
  ]:-> 
 TO MUSEL MYSLET S HUMOREM A POPICHÁLNĚ I ON,, JE TO SKALNÍ DÉPÉČÁK
  TO MUSEL MYSLET S HUMOREM A POPICHÁLNĚ I ON,, JE TO SKALNÍ DÉPÉČÁK   

Ze sem ji jeste nevidel ?Indi píše:mysak.tdi : Trocha humoru
Jaster nás jen popichujeon má neustálou propagaci DP ve smlouvě
]:->
ČO BOLO, TO BOLO.............. Sprintujeme tady a teď