spojka Audi
spojka Audi
zdravím,
mam PD 1.9 130ps a začala mi pomalinku prokluzovat spojka, poradite mi jaka by byla nejvhodnější.
Dík

mam PD 1.9 130ps a začala mi pomalinku prokluzovat spojka, poradite mi jaka by byla nejvhodnější.
Dík
Re: spojka Audi
Nazdar ak mas 228mm spojku tak by som dal jednohmotu miesto dvojhmoty. Das jednohmotovy zotrvacnik z a4/b5 1,9 tdi/1Z preoblozit organikov lamelu a mas pokoj do nejakych 380Nm urcite.Ja to chcem poistit tak davam odpruzenu kovokeramiku od renovaku. Ak by si chcel jedn. zotrvak tak napis tu: David1202@seznam.cz bral som od neho za 1000,- tu je foto tej lamely pre predstavu

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, brzdy 312x25/269x22, dva IC z 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, Kat off, sprint 764 zatim bez softu
už ted mam 390nm,a to mam v planu ještě nějake menši upravy, origo je dvouhmota a myslim že od sachs nebo luk koupim cely set a necham to vyměnit, na tom nemužu ušetřit, jen se v tom moc nevyznam, poprosil jsem na několika forech kde jsem o radu, a spousta lidi řika že neni dobre jit z dvoj na jednohmotu

- HANZTD
- Kontaktovat uživatele:
MĚL JSEM SERII SACHS 6q 240mm A BEZ SEBEMENŠÍHO PROBLÉMU DRŽELA 475nm   PO VYNDÁNÍ BYLO OBLOŽENÍ JAK NOVÉ
  PO VYNDÁNÍ BYLO OBLOŽENÍ JAK NOVÉ   .... ALE RENOVAKEM NIC NEZKAZÍŠ
 .... ALE RENOVAKEM NIC NEZKAZÍŠ   

PO VYNDÁNÍ BYLO OBLOŽENÍ JAK NOVÉ
  PO VYNDÁNÍ BYLO OBLOŽENÍ JAK NOVÉ   .... ALE RENOVAKEM NIC NEZKAZÍŠ
 .... ALE RENOVAKEM NIC NEZKAZÍŠ   
 OI 66 AGR rv 97 4x4 SEDAN NESERIE    ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage ! 
T5 77 AXB rv 04 2x4 LÓ0NG NESERIE ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage !
PC NEANDRTÁLEC 774634483 hanzoctavia@seznam.cz

T5 77 AXB rv 04 2x4 LÓ0NG NESERIE ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage !

PC NEANDRTÁLEC 774634483 hanzoctavia@seznam.cz
čtu ty nabidky od Sachsu, myslím že to bude nejrozumnější volba ale ted ona je jen jedna lamela v nabídce, to je pro jednohmotu i dvouhmotu stejná? jsem opravdu laik, žiji mimo republiku, věci si koupim a přiveze mi je kolega a vyměni tady at nekoupim nějakou blbost a auto mi pak měsíc nestoji. nemusim měnit i to kolo, jen lamelu, ložisto a ten taliř, ne?

- Indi
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Prvně si zjisti (podle VINu) co tam máš za průměr spojky a pak pokládej otázky. Není spojka jako spojka.
Pokud máš 240mm, tak staší jen přeobložit lamelu a pokud máš ještě najeto víc km, tak ještě vyměnit setrvák(nový-ne starší !!!).
Pokud tam máš 228mm a chceš jít s Nm výš, tak raději přejdi na 240mm, jelikož 228 je slabá.
Kovokeramika bude škubat, takže ztráta běžného komfortu!!

Pokud máš 240mm, tak staší jen přeobložit lamelu a pokud máš ještě najeto víc km, tak ještě vyměnit setrvák(nový-ne starší !!!).
Pokud tam máš 228mm a chceš jít s Nm výš, tak raději přejdi na 240mm, jelikož 228 je slabá.
Kovokeramika bude škubat, takže ztráta běžného komfortu!!
Nikdy se nevzdávat.Nikdy neříkat nikdy a občas je potřeba začít znova.
Audi CAB 1.9PD, HW-INDI, SW-by TDIfun 190kW/518Nm
Seat Alhambra 1.9PD 110kW/320Nm serie-nyní 139/420
Audi A5 3.0TDI Quattro
SERVIS Audi,VW,Škoda,Seat. tel.:602 744 182, Po-Pá, 9:00-17:00
http://www.tdigarage.cz/
						Audi CAB 1.9PD, HW-INDI, SW-by TDIfun 190kW/518Nm
Seat Alhambra 1.9PD 110kW/320Nm serie-nyní 139/420
Audi A5 3.0TDI Quattro
SERVIS Audi,VW,Škoda,Seat. tel.:602 744 182, Po-Pá, 9:00-17:00
http://www.tdigarage.cz/
WAUZZZ8E62A128464 řekneš mi jakou mam prosím, a pokud bys mi pak doporučil konkretně jakou a musim měnit jen lamelu s ložiskem nebo i dvoumasu? nevyznam se v tom

já mám odpruženou kovokeramiku od renovaku, jednohmotu ATD, setrvák a wr6 přítlačák a jde to krásně z lehka měl jsem strach že to bude šklubat a v poho  

Škoda Octavia 1960
Passat B5 TDi das auto ...
Seat Ibiza spotr TDi 170kw 450Nm
						Passat B5 TDi das auto ...
Seat Ibiza spotr TDi 170kw 450Nm
a puvodně jsi tam měl co?