to Jaster: auto má dobrej soft kterej funguje a nehulí a je stejnej jak v Milovicích

ten rozespalej Michal asi udělal dobrou práci když dělal soft
  ten rozespalej Michal asi udělal dobrou práci když dělal soft  
neni ti ani trochu trapne?? To je jako by chodil nekdo od nas vychvalovat nasi dobrou praci na CHF...Zbyšek píše:gratulace všem a pajine klobouk dolů dost dobrej čas předpokládám že auto skoro zas série myslím jako sedačky atdten rozespalej Michal asi udělal dobrou práci když dělal soft

neníTDIfun píše:neni ti ani trochu trapne?? To je jako by chodil nekdo od nas vychvalovat nasi dobrou praci na CHF...Zbyšek píše:gratulace všem a pajine klobouk dolů dost dobrej čas předpokládám že auto skoro zas série myslím jako sedačky atdten rozespalej Michal asi udělal dobrou práci když dělal soft

¨TDIPOWER píše:No ten start bez asistentů udělal své. Už jsem se fakt bál, že to pajinovi tak zběsile jede!!! Teď jsem klidný.....
Co vim tak nej cas mel v Hoskovicich 11,05 kde by se melo jezdit na 1/4mile tj 402,3mpokud se nepletu .. a Blatny rikali ze je to na 400m..FARAHANI píše:¨TDIPOWER píše:No ten start bez asistentů udělal své. Už jsem se fakt bál, že to pajinovi tak zběsile jede!!! Teď jsem klidný.....
nechci ubirat na kvalite casu ale i AUDI RS2 Bedi ktera co vim tak letos nebyla pod 11s zajela 10,8s takze nevim cim to...

no nevim na ktere strane a kterym smerem se jezdilo,protoze na tyto akce nejak nejezdim , ale letistni drahy ve Lnarich /tchorovicich/ jsou z kopce ,TDIPOWER píše:Proč furt srovnáváte časy z různých srazů????? To fakt nechápu. KOMU TÍM PROSPĚJETE????
Hlavně že Hanz je před Pajinem. Když je to naopak, pochybuji o dobré organizaci sprintů.
 /
 /Me to teda neprislo ze to je z kopce, naopak sem na startu musel mit brzdu abych nepopojizdel dozadu..chiptuning píše:no nevim na ktere strane a kterym smerem se jezdilo,protoze na tyto akce nejak nejezdim , ale letistni drahy ve Lnarich /tchorovicich/ jsou z kopce ,TDIPOWER píše:Proč furt srovnáváte časy z různých srazů????? To fakt nechápu. KOMU TÍM PROSPĚJETE????
Hlavně že Hanz je před Pajinem. Když je to naopak, pochybuji o dobré organizaci sprintů.
ja tam jezdim v zime s kamosema /integrale , sti , evo atd. to je vetsi legrace , treba tahnout kamose na snowboardu - pro zajimavost v 80km/h se vzdycky pustil/