Seat Ibiza ALH "Kuliškovo"
Seat Ibiza ALH "Kuliškovo"
Ahoj tak jak to začalo rozhodnutí koupi lehkého a malého auto s velkým potenciálem,takže brouzdání po netu po konzultaci kamaráda Radima Her.. a došlo na tuto Ibizu a pak to začalo sportovní podvozek se zesílenými pístnicemi a powerflexy hned výměna všech čepů atd.Brzdy zatím série budou větší až po rozhodnutí velikosti kol.Po konzultaci jsem vyrobil náhradu za EGR ventil (bude k mání jestli má někdo zájem)"dural".No a vše mělo být pomalu chystáno a upravováno a ejhle srnka rozmlátila všechny chladiče a už to muselo jít velké FMIC dárce byl nákladní automobil Avie samozřejmě nový a k tomu naohýbané potrubí na míru vše návr a výroba sám jen ohýbání o to se postarali bratři Němci a vše že se dělalo dle mustru (naohýbaný drát) tak vše sedlo ťip ťop .No pak nový nárazník a pod spojlér s úpravou pro velké IC prořezáním.Dále za pomoc s úpravou podtlaků bych chtěl poděkovat zdejšímu borci "Powerovi" DÍKY .A po nějaké době přišli na řadu trysky Powerplusy 764 a to byla změna jo jedeto jak peklo autko s váhou kolem tuny.
Toď zatím vše a plány jo jsou velké tento týden sání 96PD ještě upravit a už šetřím na hybrida pak hned výfuk na míru 60mm bez katu no a pak přijde na řadu největší mág a to je pan TDI FUN se svými kouzly a čáry no a samozřejmě spojka a brzdy.No chtěl bych se dostat někde k hranici 200PS a 400-450Nm no jen zatím sny a k realizaci jen krůček a čas,který teď nemám.Díky za pochopení jsem začátečník nebojte ještě překvapím
Toď zatím vše a plány jo jsou velké tento týden sání 96PD ještě upravit a už šetřím na hybrida pak hned výfuk na míru 60mm bez katu no a pak přijde na řadu největší mág a to je pan TDI FUN se svými kouzly a čáry no a samozřejmě spojka a brzdy.No chtěl bych se dostat někde k hranici 200PS a 400-450Nm no jen zatím sny a k realizaci jen krůček a čas,který teď nemám.Díky za pochopení jsem začátečník nebojte ještě překvapím
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Seat Ibiza ALH "Kuliškovo"
Vsechno fajn, jen to vedeni vzduchu je na me celkem tenkeeeee....
http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
jo máš recht 50mm,Fune no víš jak zatím to stačí a časem ho můžu pustit a vyrobit veeetšííí ,chybamam se člověk učí .Uvidím kde to skončí.Jojo postupně Hoj
- jipi888
- Kontaktovat uživatele:
aj tie sacie parohy vymeň za väčšie
VW Passat B5 TDI 223PS , EGR OFF, KAT OUT, FMIC, Turbo by BH,vyfuk by me, predné brzdy:330x30 + 4 piest + DS2500 zadné brzdy : 269x22 + DS Performance
co je to za model a motor ASV? hoď sem foto toho chladiče jak je usazenej by mě to zajímalo
Škoda Octavia 1960
Passat B5 TDi das auto ...
Seat Ibiza spotr TDi 170kw 450Nm
Passat B5 TDi das auto ...
Seat Ibiza spotr TDi 170kw 450Nm
nemám moc pěkné foto ten chladič tam pasnul dobře jen jsem lehce upravil výstuhu,ale jen lehce a pro upřesnění je to "ALH".No sání už bude z 96PD a mám to vykoumané tak pak přidám foto.Ahoj
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
No vidíš...nakonec jsi koupil i čirou optiku? Ještě levněji, než jsem ti nabízel?????
Jsem slyšel, že ti už klouzla spojka....je to pravda????
Tušil jsem, že těch 66kW dloho stačit nebude....jak tě tak znám..... ]:->
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV, FMIC, 60mm straight-through exhaust, TDIfun HI-TECH software
SEAT Alhambra AUY 85kW, tiptronic, plná palba - 140PS 340Nm
tdi.upravy@email.cz
SEAT Alhambra AUY 85kW, tiptronic, plná palba - 140PS 340Nm
tdi.upravy@email.cz
Hoj Powere čirou jsem nekloupil ta je tam origo ,a spojka je zatím OK byla chyba v hlavním spojkovém válečku už je to OK no,ale i tak jsem připraven na upgrade.No a 66kw to mi fakt nestačí no uvidíme řekl slepý...... AhojTDIPOWER píše:No vidíš...nakonec jsi koupil i čirou optiku? Ještě levněji, než jsem ti nabízel?????
- marena tdi
jak znam Kuliše dlouho u originalniho vykonu nebude.jak mi bylo receno u kluku v tdi fanu ,Kuliš je maximalista.tak ze v brzke dode cekam nejake drsne prekvapko.jak jsem videl co uz kuliš udelal za auta vim o cem mluvim.
Felicie
Ahoj dneska jsem navšťívil pana TDI funa a odbrzdil autko a byl jsem velmi mile překvapen s touto úpravou-764PP dále jen vedení k IC + jiné IC,OUT EGR jsme naměřili 140PS a 330Nm a po celou dobu měření byla teplota vzduchu v sání 29°C a tlak 1bar mám i graf zítra dodám ,jinak Fun je borec a můžu jen doporučit a naší budoucí spolupráci se nevyhnem jelikož konkurence je veliká .Díky pane Ahoj