Rozhozené čerpadlo - jsem mamlas
Rozhozené čerpadlo - jsem mamlas
ahoj,
podařilo se mi rozhodit rozvody na octě 1,9 tdi AHF. Vačku s klikou jsem sesouhlasil, ale čerpadlovým kolem jsem několikrát otočil a už nevím jak bylo. Na Vagu bud ukazuje 255 nebo 38. Taky se mi jednou stalo,že jak jsem to dal tak jak se má pohybovat v rámci těch 3 šroubů tak mi to šlo přes jakousi pružinu v čerpadle. Ozvalo se takový cvaknutí. Nikde jsem nenašel co stím když se to stane. A taky mi jednou jak je kanál motoru 00 tak druhý okýnko je předvstřik tak první a druhý a ještě jedny okýnka měnily svý hodnoty.
Kdyby někdo věděl co stím budu rád.
díky
podařilo se mi rozhodit rozvody na octě 1,9 tdi AHF. Vačku s klikou jsem sesouhlasil, ale čerpadlovým kolem jsem několikrát otočil a už nevím jak bylo. Na Vagu bud ukazuje 255 nebo 38. Taky se mi jednou stalo,že jak jsem to dal tak jak se má pohybovat v rámci těch 3 šroubů tak mi to šlo přes jakousi pružinu v čerpadle. Ozvalo se takový cvaknutí. Nikde jsem nenašel co stím když se to stane. A taky mi jednou jak je kanál motoru 00 tak druhý okýnko je předvstřik tak první a druhý a ještě jedny okýnka měnily svý hodnoty.
Kdyby někdo věděl co stím budu rád.
díky
Re: Rozhozené čerpadlo - jsem mamlas
Čerpadlo je možné zaaretovat koukni od kola najdeš to. 

to vím, to je situace, kdy počítáš , že se to hne, já myslel na bůh ví co a nezaaretoval, tak se to hlo a pak jsem tí hrkal tam a zpátky. Hlavně mě překvapilo, že vpůli toho výklenku se to jako by přehouplo přes pružinu,. A pak jsem to roztočil úplně a bud je tam 255 nebo 38 na těch 255 to chytně ,ale je to dýmovnice. Ted už jsem to nechal a čekám co dál. Zbytečně to týrat nebudu. Docela mě zajímá jak se to dělá. Jen ted nejezdím...
tak když to na jednu polohu nejede tak s tím otoč o 360° a musí to jet!skodik píše:to vím, to je situace, kdy počítáš , že se to hne, já myslel na bůh ví co a nezaaretoval, tak se to hlo a pak jsem tí hrkal tam a zpátky. Hlavně mě překvapilo, že vpůli toho výklenku se to jako by přehouplo přes pružinu,. A pak jsem to roztočil úplně a bud je tam 255 nebo 38 na těch 255 to chytně ,ale je to dýmovnice. Ted už jsem to nechal a čekám co dál. Zbytečně to týrat nebudu. Docela mě zajímá jak se to dělá. Jen ted nejezdím...
GOLF IV 4x4 výkon --- krouták ---Nm
do prava - jako dopředu?
to taky nefunguje pořád to samý bud hodnota 255 nebo 38 a nebo měnící se
na čerpadle je aretační bod vuči bloku jestli si stím pootočil tak to muže být rozhozený vůči vačce která má stejný kolo jak na čerpadle tudíž to jde rozhodit o 360°jinak nevím co by si mohl udělat špatně.
přeci to musí nějak jít správně seřídit. Přece když třeba bych ho chtěl vyměnit za jiný, přeci ho tam jen nevrazím a jede to. Nebo jo?
ta aretace je základní nastavení pomocí tyčky(myslím že jde použí i 6 vrták!skodik píše:přeci to musí nějak jít správně seřídit. Přece když třeba bych ho chtěl vyměnit za jiný, přeci ho tam jen nevrazím a jede to. Nebo jo?

jak jsem psal, potřeboval jsem dola sundat řemen a s ničím se nehýbalo. Pak nešlo nastartovat a už jsem začal laborovoat a různě to posouvat ,... zub sem , zub tam atd, takže ted je to ve stavu, že jediná jistota je , že mi sedí vačka s klikou a čerpadlo si žije vlastním životem....