GII má 134cm mezi konci a GIII má 136cm,takže to vleze,ale nesmíš mít nesmyslný kola.
Větší brzdy nejsou problém,třeba 280mm z G60,nebo si sežeň z GIII VR6,ale na rozteč 4x100 se musíš trochu snažit.
a este by mi vedel dakto poradit dal som si mitor tdi a nemam este komplet elektriku tak keby som tam dal cerpadlo 1.9td a dal by som tam hlavu z tdi tak mi to pojde?dakujem
a nahodov nevies ci by sa dali prisposobit lanovodi z kulisi z octi2 na prevodovku zo seat ibiza tdi lebo zo 6kvatu nepasuju dakujem . inad mas krasnu dvojocku si fakt macher.
ahoj potreboval by som surne pomoct kupil som zadnu napravu z g3 combi vymenil som silenbloky za tie co my pasuju lebo tie povobne v nej boli z dvoch casit .zalozil som ju na moju g 2 a nesedo mi tam je akoby o minimalne 3cm viac do zadu a ani tlmice mi nesedia su asi kradsie a povodne z g2 tam nepasuju vie mi niekto poradit prosim
No co vim,tak z GIII by neměl být problém,ale GIII combi bude asi jiná,pokud nepasuje,tak moc nedumej a sežeň za 500.- jinou,páč je jich všude hodně.Dopiš si do podpisu bydliště.