sani 66kw do jakeho vykonu?
Re: sani 66kw do jakeho vykonu?
no sranda to rozhodne neni kort kdyz nemam potrebne vybaveni a vetsinu musim delat doma na betonu.
jinak spojku jsem daval uplne novou Sachs vr6 (lamela pritlacak i lozisko)
12mm hlava je taktez na aute. (vyrobce ZEXEL?) od uzivatele MV, cerpadlo po repasi
cerpadlo do nadrze nebude problem ev., par jich tu mam
az dotvorim ten fmic a koupim vstriky nastava dalsi problem - elektrika..
variabilni lopatky a stara motorova jednotka...(asi MSA nebo jak se jmenuje)
mam si sehnat EDC15 ale je vic typu ze? poradi mi nekdo jaka je idealni pro ladeni
jinak spojku jsem daval uplne novou Sachs vr6 (lamela pritlacak i lozisko)
12mm hlava je taktez na aute. (vyrobce ZEXEL?) od uzivatele MV, cerpadlo po repasi
cerpadlo do nadrze nebude problem ev., par jich tu mam
az dotvorim ten fmic a koupim vstriky nastava dalsi problem - elektrika..
variabilni lopatky a stara motorova jednotka...(asi MSA nebo jak se jmenuje)
mam si sehnat EDC15 ale je vic typu ze? poradi mi nekdo jaka je idealni pro ladeni
golf3 gtdi - motor 1Z písty ojnice klika AFN - 12mm hlava čerpadla - vstřikovače z T5 - turbo GT20V - 60mm výfuk - nyní instalace fmic poté chip od ....?
- Indi
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
S tím ZEXELEM, žádná výhra
Nikdy se nevzdávat.Nikdy neříkat nikdy a občas je potřeba začít znova.
Audi CAB 1.9PD, HW-INDI, SW-by TDIfun 190kW/518Nm
Seat Alhambra 1.9PD 110kW/320Nm serie-nyní 139/420
Audi A5 3.0TDI Quattro
SERVIS Audi,VW,Škoda,Seat. tel.:602 744 182, Po-Pá, 9:00-17:00
http://www.tdigarage.cz/
Audi CAB 1.9PD, HW-INDI, SW-by TDIfun 190kW/518Nm
Seat Alhambra 1.9PD 110kW/320Nm serie-nyní 139/420
Audi A5 3.0TDI Quattro
SERVIS Audi,VW,Škoda,Seat. tel.:602 744 182, Po-Pá, 9:00-17:00
http://www.tdigarage.cz/
no sranda to rozhodne neni kort kdyz nemam potrebne vybaveni a vetsinu musim delat doma na betonu.
to se tu cení takový přístup /chip tu někdo taky umí že /
to se tu cení takový přístup /chip tu někdo taky umí že /
ibi ASZ,lenon ARL, cordoba wrc SDI, ibi 1.2 12v ,C3 1.4 hdi , Fiat 128 A 2x atd......
pockat pockat, ta hlava cerpadla je nejaka smejdska?
prodejce se dusoval ze je to kvalita.....
prodejce se dusoval ze je to kvalita.....
golf3 gtdi - motor 1Z písty ojnice klika AFN - 12mm hlava čerpadla - vstřikovače z T5 - turbo GT20V - 60mm výfuk - nyní instalace fmic poté chip od ....?
Nemusi byt smejdska...
Napr. ja som dal uplne novu 12mm Zexel a po par km som to musel vymenit naspet na 10mm lebo auto neslo Mozno som mal len smolu...
Napr. ja som dal uplne novu 12mm Zexel a po par km som to musel vymenit naspet na 10mm lebo auto neslo Mozno som mal len smolu...
IBIZA 6L CUPRA TDI
EX: IBIZA 6K2 ASV•188HP/430NM
Predam nove, nepouzite turboduchadla typu GTB (1756,2056,2260)
EX: IBIZA 6K2 ASV•188HP/430NM
Predam nove, nepouzite turboduchadla typu GTB (1756,2056,2260)
A jakou celni vacku doporucil prodejce k teto hlave??? Urcite to ma sladeno,, kdyz to prodava aby to melo nejakej efekt...
http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
Buď v klidu já na té samá hlavě jezdil 2roky a vahrával
pokud je tak špatná,tak ji vrať a kup jinou lepší od konurence
pokud je tak špatná,tak ji vrať a kup jinou lepší od konurence
Škoda Octavia 1960
Passat B5 TDi das auto ...
Seat Ibiza spotr TDi 170kw 450Nm
Passat B5 TDi das auto ...
Seat Ibiza spotr TDi 170kw 450Nm
Ja netvrdim ze nebude fungovat ale treba s konkretni vackou... Ja se jen ptal tak v klidu bud ty...
http://www.TDIfun.cz Specialni i bezny chiptuning VAG. Ladeni v rezimu Online, mereni vykonu na valcove zkusebne.. Zakazkove stavby motoru i celych aut.
nevim co mate na mysli tou vackou ale hlava mi prisla kompletni i s pistkem.vyndal jsem cerpadlo a to cele poslal do Bosche v českých budějovicích..za 14 dní mi to přivezli ja vyndal 7tisic prej menili hřídel a obal..bylo mi hej
jeste se optam,
jelikoz musim menit i tu motorovou jednotku (msa za edc) zeptam se co mam ponechat co mam vystrihat a co mam nahradit..
mam na mysli napr vahu vzduchu pac mam tu starou velkou pierburg a kupovat novou a pak ji vystrihnout to by nasralo pak asi cidlo oleje a tlaku vzduchu a nevim jaky.
p.s. neprekazi nekomu doma edc15 + kabelaz komplet motorovou az do palubky? pripadne i s konektorem abs + abs ?
jelikoz musim menit i tu motorovou jednotku (msa za edc) zeptam se co mam ponechat co mam vystrihat a co mam nahradit..
mam na mysli napr vahu vzduchu pac mam tu starou velkou pierburg a kupovat novou a pak ji vystrihnout to by nasralo pak asi cidlo oleje a tlaku vzduchu a nevim jaky.
p.s. neprekazi nekomu doma edc15 + kabelaz komplet motorovou az do palubky? pripadne i s konektorem abs + abs ?