GIV TDI 81kW
Re: GIV TDI 81kW
Tie vyfukove zvody mas z coho? Z Passata zjavne nebudu. Zeby z GIII TD?
Je to jakési TD....
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV, FMIC, 60mm straight-through exhaust, TDIfun HI-TECH software
SEAT Alhambra AUY 85kW, tiptronic, plná palba - 140PS 340Nm
tdi.upravy@email.cz
tdi.upravy@email.cz
Tak Golf jde komplet do POWERFLEX kromě uložení motoru. Tzn. Přední ramena, kosti stabilizátoru, uložení stabilizátoru, rízení a zadní náprava.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV, FMIC, 60mm straight-through exhaust, TDIfun HI-TECH software
tdi.upravy@email.cz
tdi.upravy@email.cz
AHoj, prosímtě na kolik to celkem příjde? Chystám se na to samý, tak abych orientačně věděl. Když tak mi to napiš i mailem kdyby si nechtěl zveřejňovat náklady. DíkyTDIPOWER píše:Tak Golf jde komplet do POWERFLEX kromě uložení motoru. Tzn. Přední ramena, kosti stabilizátoru, uložení stabilizátoru, rízení a zadní náprava.
dej si do vyhledávače POWERFLEX a máš tam tabulku včetně cen , ale komlet auto počítej cca 11tisMedour píše:AHoj, prosímtě na kolik to celkem příjde? Chystám se na to samý, tak abych orientačně věděl. Když tak mi to napiš i mailem kdyby si nechtěl zveřejňovat náklady. DíkyTDIPOWER píše:Tak Golf jde komplet do POWERFLEX kromě uložení motoru. Tzn. Přední ramena, kosti stabilizátoru, uložení stabilizátoru, rízení a zadní náprava.
VW GIV AGR,Sprint 764, EGR OFF, KAT OUT TDIfun HI-TECH software
VW T5 AXB 77 r.v. 07 zatím série
VW T5 AXB 77 r.v. 07 zatím série
Tak jsem koukal a na ibizu mají jen dopředu na ramena, takže nabídka pro můj vůz nic moc, ale díky za tip, mají to tam opravdu pěkné a přehledné.huhu píše:dej si do vyhledávače POWERFLEX a máš tam tabulku včetně cen , ale komlet auto počítej cca 11tisMedour píše:AHoj, prosímtě na kolik to celkem příjde? Chystám se na to samý, tak abych orientačně věděl. Když tak mi to napiš i mailem kdyby si nechtěl zveřejňovat náklady. DíkyTDIPOWER píše:Tak Golf jde komplet do POWERFLEX kromě uložení motoru. Tzn. Přední ramena, kosti stabilizátoru, uložení stabilizátoru, rízení a zadní náprava.
Tak tady se chystá hybrid vlastní výroby.....
Neptejte se, víc neřeknu...zatím.... Až jak to dopadne
Neptejte se, víc neřeknu...zatím.... Až jak to dopadne
tdi.upravy@email.cz
tdi.upravy@email.cz
Takže předek komplet uložen do POWERFLEX. Ještě že to fotím, až z fotky jsem si všiml, že jsem dal uložení stabilizátoru naopak! Opraveno, ale pak už jsem to nefotil....
Teď už zbývá pouze zadní náprava.
Teď už zbývá pouze zadní náprava.
tdi.upravy@email.cz
tdi.upravy@email.cz
- HANZTD
- Kontaktovat uživatele:
TY DO TOHO ŠLAPEŠ ČEČE DOBŘE TY
OI 66 AGR rv 97 4x4 SEDAN NESERIE ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage !
T5 77 AXB rv 04 2x4 LÓ0NG NESERIE ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage !
PC NEANDRTÁLEC 774634483 hanzoctavia@seznam.cz
T5 77 AXB rv 04 2x4 LÓ0NG NESERIE ! POWERED BY Já + TDIfun + TDIgarage !
PC NEANDRTÁLEC 774634483 hanzoctavia@seznam.cz