Můžu vědět, jak mohu jako běžný účastník změnit pravidla za 24hodin?
Si tu děláš z lidí prdel a ještě to chceš vše hodit na mě.
Kdyby ti opravdu záleželo na férovosti tak v těch divizích uděláš pořádek sám, protože jak je vidět, tak jsi schopný ovlivnit pravidla,ale to se vám nehodí .
Tak použijte pravidla ze slovenska a jsi ve speciálech a lupo by ani nepustili na trať.
To kamil: donedávna jsi ani nevěděl, že rotačka má dvoupružinové vstřiky a teď jsi největší borec  

Ty jsi borec jako čajda, ten pro mě změnil pravidla a ty jsi mi klidně skrátil trať  

Když chlastáš ( tvoje věc ) tak alespoň nemel nesmysly a nešiř pomluvy a lži. Drž se diskuze k Mimoni.
Momentálně tu je největší možnost změnit pravidla, díky kecům a když čajdu pořádně naserem  

tak se možná něco konečně změní  

. Nicméně nejsem najivní a to se nestane.[/quote] 
vis co resit uz nic nebudu..asi jsem ja a cajda slapl do vosiho hnizda....jinak jeste jednou me nazvi ze chlastam a nebudes se divit co se ti stane.....tohle me urazi.....nechtej abych te taky zacal urazet..to je zacatek konce.....muzem to probrat na mimoni....[/quote]Ty asi nectes po sobe co pises ze?? Sam to tu napises a pak vyhrozujes...  

Kamile Kamile.. Koukam, ze nas chcete pobit jeste... Dobrym smerem se udava ten tuning.. UBOHE  

[/quote]
ja myslel popit, ne chlastat...na to nemam cas....a nejsem s tech co si po rpaci jsou sednout so hospody...takhle me rodice nevychovavali.....jinak osobne to probrat normalne v klidu.......a ja se neperu...radsi si pripiju na zdravi.....jinak nezlob se na me ale urazi me to....na tohle jsm docela vysazenej,.......ja vypiju za rok to co nekteri za den.....